×

Marom X

Professionele actie-camera

De MAROM-X camera is een baanbrekende innovatie op het gebied van dag- en nachtzicht. Deze elite camera zit boordevol revolutionaire technologie die ervoor zorgt dat u minder tijd besteedt aan het zorgen maken over apparatuur en meer tijd kunt besteden aan het beleven van de actie.

Met zijn vermogen om haarscherpe 1440p QHD-video en 5MP snapshots vast te leggen, van helder daglicht tot totale duisternis dankzij de ingebouwde infraroodverlichting, stelt de camera niet teleur. Een opmerkelijke functie is de automatische omschakeling; wanneer de nacht valt of bij het betreden van donkere ruimtes, schakelt de omgevingsverlichtingssensor automatisch over naar de nachtzichtmodus.

De duurzaamheid wordt versterkt door een 3200mAh high-density lithium-ion smart batterij, waarmee de MAROM-X camera tot 9 uur QHD video kan opnemen en 3 uur met infraroodverlichting. Bovendien is de camera ontworpen om robuust en waterbestendig te zijn, bestand tegen een val van 1,5 meter en met een IP65-classificatie voor bescherming tegen water en stof. Flexibiliteit in montage wordt geboden met diverse opties, of het nu gaat om een ARC of sticker adapter of een Picatinny adapter. Een andere indrukwekkende functie is de ingebouwde Wi-Fi en GPS, waarmee gebruikers draadloos kunnen overdragen naar hun telefoon, opnames kunnen starten en nog veel meer. De ingebouwde GPS registreert zelfs de locatie van de camera tijdens de opname.

Voordelen

  • 9 uur batterij
  • 1440p QHD video
  • Night Vision mode
  • Rugged en IP65 waterdicht
  • WIFI, 4G en GPS
  • 190 gram

Mount everywhere

Out of the box you get several options for mounting, the ARC helmrail, picatinny adapter en een algemene adapter met 3M sticker.

Dag - Nacht

De maromX camera heeft een lichtsensor, bij afname van omgevingslicht schakelt de camera automatisch over naar nachtzichtmodus. Deze kan worden ondersteund door BrightLEDs of onzichtbare infrarood verlichting.

Connected

Verbind met een docking station, HDMI output of USB, de MaromX heeft ook ingebouwde GPS, WIFI and 4G.

Neem contact met ons op

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands