×

Target systems

De toekomst van realistische training

In de wereld van militaire en civiele training is realisme de sleutel tot effectief leren. Traditionele papieren doelen en simulaties kunnen slechts in beperkte mate voorbereiden op de complexiteit van realistische scenario’s. Daar komt ons 3D-doelsysteem om de hoek kijken—een revolutionair, gepatenteerd doelsysteem ontworpen om uw trainingservaring naar ongekende hoogten te tillen.

 

 

Voordelen

  • Realistisch en 3D
  • Resistent tegen vele schoten
  • Self healing
  • Eenvoudige reparatie
  • Modulair

Waarom een 3D-doelsysteem?

Ongeëvenaard Realisme

Onze 3D-doelen zijn niet zomaar papieren uitsneden. Vervaardigd met materialen die een hoge impact kunnen absorberen, bieden deze doelen een levensechte ervaring die nauw aansluit bij realistische omstandigheden. Cursisten kunnen op een manier met de doelen omgaan die traditionele methoden simpelweg niet kunnen bieden.

Duurzaamheid en Levensduur

Een van de opvallende kenmerken van onze 3D-doelen is hun duurzaamheid. Gemaakt om hoge impactkrachten te weerstaan, zijn deze doelen gebouwd om lang mee te gaan. Nog beter, hun modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om onderdelen te vervangen, waardoor de levensduur van elk doel wordt verlengd en kosteneffectieve oplossingen worden geboden voor langdurige trainingsprogramma’s.

Veelzijdigheid voor elk scenario

Of het nu gaat om close-quarter combat, vechtsporten of geavanceerde militaire training, ons 3D-doelsysteem heeft u gedekt. Het systeem is volledig modulair, waardoor u uw trainingsomgeving kunt aanpassen aan specifieke behoeften. Van eenvoudige opstellingen tot complexe scenario’s, ons 3D-doelsysteem biedt ongeëvenaarde flexibiliteit.

Neem contact met ons op

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands