×

Thermal Camouflage

by Ametrine

Ametrine is toonaangevend in de sector om de beste Multi-Spectral Signature Management (MSSM)-technologie te bieden, waardoor gebruikers ongezien en met volledige mobiliteit op het moderne slagveld kunnen opereren. Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn de ontwikkelingen op het gebied van sensoren veel sneller gegaan dan die van camouflage. Ametrine leidt de weg om deze vorderingen tegen te gaan en de nacht terug te winnen. De missie van Ametrine is om de evoluerende detectiebedreigingen voor onze eindgebruikers te verminderen door het creëren, stabiliseren en produceren van effectieve, nieuwe technologieën voor het verminderen van handtekeningen.

 

Voordelen

  • Flexibel productieprocess
  • Tailormade solutions
  • Voertuig oplossingen
  • Boot oplossingen
  • Persoonlijke oplossingen

Persoonlijke camouflage

Naast netten en voertuigoplossingen zijn we in staat de technologie op uniformen toe te passen. Hierdoor kunnen we gevechtsuniformen en poncho’s leveren die de warmtebeeld signatuur van een persoon drastisch verminderen.

Mobiele voertuig camouflage

Voertuigen kunnen worden voorzien van eenvoudig te plaatsen lichtgewicht netten. Daarnaast is het ook mogelijk om een PU coating aan te brengen waarin onze technologie is verwerkt. Hierdoor is een volledig mobiel systeem te maken.

Neem contact met ons op

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands